Raindrops are falling on my head

Tankte beratta lite om hur de senaste dagarna har varit. Sist jag skrev var det sondag. Maste beratta vad som hande mig strax efter att jag hade skrivit klart. Jag tog pa mig ett par leggings och min nya STARS t- shirt. Jag gick ner till Mac's och kopte mig en sluurpie. Jag trodde att de tog mitt bankkort, men det gjorde dem tydligen inte. Istallet fick jag ta fram alla min pennies, 5- cents, 10- cents, quarters, looneys och tooneys. Jag hade precis den ratta summan. Jag kande mig som ett litet barn som lade fram sin veckopeng i 50- oringar. Hursom, smakade sluurpien jattebra. Jag valde smakerna grape, cream soda och rasberry.. ifall nagon ville veta. Nu borjar jag komma ifran amnet. Inte bra. Kul, men inte bra. Jag gick langs floden som ar precis utanfor var byggnad. Det var jattemysigt. Jag tog foton pa batar och pa vattnet. Kande mig valdigt konstnarlig. Efter ett tag satte jag mig ner pa en bank. Dar satt ocksa en aldre man. Jag forsokte halsa pa honom, men han verkade inte vilja halsa tillbaka. Istallet borjade jag att fotografera batarna igen. Nar han markte att jag gjorde det borjade han prata med mig och jag lyssnade  .  Han pratade forst om att solen skulle vara pa ett visst stalla om man ville ha en bra bild. han verkade kunna sina grejer.. lite :) Sedan blev det tyst. Han sade nagonting om humlorna som susade omkring precis framfor oss och berattade vilka blommor som de mest tyckte om (Nej, detta var inte ett samtal om "The birds and the bees"). Sedan blev det tyst igen. Sedan berattade han att han tyckte om Steveston. Jag berattade da att jag bodde i lagenheterna precis bakom dar vi satt. han fragade om jag trivdes och forklarde sedan attt hans son var intresserad av att kope en lagenhet. Han berattade sedan om sina barnbarn osv. Efter ett tag sa han "Well, I must move on". Det sade han precis innan jag hann saga "I better get going."   


I am alive

oki, dags for ett nytt inlagg tror jag. Ska kanske beratta lite om gardagen. Vid tio- tiden hamtade Ian mig och vi akte hem till Kelsey. blev sedan hamtade av Richard. Akte till Stanley Park. Maste saga att jag madde sjukt daligt i bilen. men, det loste sig. Steg pa hans bat. Var pa baten i cirka um... 2 timmar ungefar. Det var riktigt mysigt! Vi akte runt granville island och jag lekte turist och tog en massa massa foton. Darefter gick vi runt i Stanley Park och letade efter The Malkin Bowl. efter drygt en halvtimmes forvirring, hittade vi dit med hjalp av en SNEL gubbe och en dam i en hotpink silkesblus. Vi hamnade langt fram i kon. richard och Ryan dampade sig valdigt mycket.. har en massa massa foton pa det ocksa, ifall nagon undrar. Vi kikade genom ett hal for att se t- shirtarna. De var jattesnygga. Vi sprang in till scenen. Jag stod langst fram. underbart. Det forsta bandet var sjukt. Hade en sangare som paminde om hakan hellstrom. gitarristen hade en orange mohawk, en alldeles for tajt gul t- shirt och tjejjeans. Det var lite roligt. But, who am I to judge? SEDAN.. Stars! de spelade jattemanga latar. Men! Min kamera dog efter halva Take Me To The riot. Sucks. men, jag spelade in One More Night pa mobilen. Det var riktigt underbart. Ryans pappa korde hem. Jag delade sang med Marina och Kelsey.. men, det slutade med att Kelsey fick sova pa soffan. Hehe. oki, nu orkar jag inte skriva mer. Vi hors! PUSS

It needs a motor. YOU need a motor.

Hej! Idag ar det onsdag. Cirka kvart over tolv pa dagen. Igar akte kelsey, catherine och jag downtown vancouver och shoppade en MASSA. De ar inte vana vid H&M har och de blev bada vaaaldigt excited nar vi sag skylten. Jag, a andra sidan, hade redan sett allt. Men, det konstiga var att H&M anda var affaren dar vi spenderade mest tid.. aven jag. Det ar sant, H&M ar ALDRIG fel. efter vi hade handlat och atit pa min favorit restaurang WHITE SPOT (dar bade kelsey och catherine jobbar, hehe jag hoppas pa rabatt...) akte kelsey och jag hemm till henne och sag ACROSS THE UNIVERSE. En jattesot film som i princip bara handlar om THE BEATLES. helt underbart. hann dock bara se ha;va innan vi somnade. vi ska kolla pa resten sen. aja, men hoppas att ni mar bra! jag ska kaka lite snabbmat nu.. some things never change! PUSS

Have a nice day

Nu ar jag i Canada! Kanns valdigt underligt.. valdigt surrealistiskt. Igar akte jag hem till kelsey och sedan till nagra grannar for att ata middag. Riktigt trevligt! Eftersom att kelsey bor pa min gamla gata, var vi tvungna att aka forbi det gamla husetvilket kandes skumt, blev sjalvklart ledsen och sadar. Det kandes riktigt overkligt. Alla bilder som jag haft i mitt huvud har nu blivit verkliga och det kanns weird! Imorse vaknade jag vid halv 9, Jag ar inte sa hemskt jet- lagged. Sa det ar okej, at frukost pa Cimona Cafe, French Toast. Riktigt gott. Om ungefar en halvtimme kommer Kelsey hit och sa ska vi ut och ata lunch och sticka till starbucks. Justdet, Starbucks ligger cirka 50 meter fran var lagenhet. Inte illa.. alls. Ikvall blir det nog all- you- can- eat- sushi. Ta hand om er allihopa! Vi hors!  


2006

Jag saknar tiden då vi åkte buss hem till dig och sjöng Panic! At the disco- låtar
Jag saknar tiden då jag åkte med buss hem till dig och visste att vi skulle ha hela dagen på oss
Jag saknar tiden då vi tittade på Sandor/Slash/Ida
Jag saknar tiden då du gjorde armband till mig
Jag saknar tiden då jag skrev dikter till dig
Jag saknar tiden då du satt i din webcamera och visade de nya bilderna som du hade ritat
Jag saknar tiden då jag själv inte hade någon webcamera men du ändå litade på att det var jag
Jag saknar tiden då du tecknade mig och jag sedan satte upp teckningen på mig vägg
Jag saknar tiden då vi hade en massa internskämt
Jag saknar tiden då vi sov över och pratade om killar
Jag saknar tiden då vi lekte med nallebjörnar
Jag saknar tiden då du gjorde pannkakor
Jag saknar tiden då vi ville gå på varenda konsert vi kunde hitta
Jag saknar tiden då det var du och jag


Utkast: Du säger: ...

Du säger: Har du tändstickor?
Ja, tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls

Crash

Det känns fel. Jag känner mig utanför. Vad hände egentligen?


Down where I was born, it was heaven on earth

There's a lot about life you can learn on a bus;
how to lie, how to fight, how to kiss, how to cuss.
T
he closer we sat to the back, the smarter we got.

We were poor, we were ugly, we were all best friends.

Where I grew up, we rode in trucks.


My heart had the same beat as the bass

Okej, nu kommer ni att tycka att jag är lite tråkig. Men, jag har faktiskt ingen lust att skriva om Siesta. Dessutom är jag sjuk. Äsch, I'll let the pictures on facebook and bilddagboken(soon) speak for themselves. Istället täntke jag berätta om lite annat. För det första känns det som att ettan har gått för fort. Jag  vill vara kvar lite till! Eller.. inte vara kvar direkt, men jag vill i alla fall inte att det ska vara över. Det är ganska sad. För det andra tänkte jag berätta hur jag kände när jag låg i min säng och tog en paus från syntax. Det kändes verkligen som sommarlov! Samtidigt som jag inte vill sluta ettan längtar jag ganska mycket till sommaren. Det kommer att bli kul :)
Aja, nu ska jag käka/dricka lite soppa och jag hoppas ska hjälpa min hals att läka.

RSS 2.0