SIESTA!

klockan 14.02 avgår mitt och saras tåg till SIESTA!. JAg är väldigt glad, väldigt pigg och otroligt pepp. Nu sitter jag i språkstudion och leker lite med Celine. Hon är snell ^^. SNÄLL.
Åh, livet är underbart.


C'est une menace en l'air

Hi. I'm sitting right here.
Can't you see me right here next to you?
Oh right, you have turned your back against me.
You don't even acknowledge my presence.
Ever since I was ten, I have tried to fit in.
Now, I thought I had.
But how can that be?
Since, you talk as if I'm not here.
Have you even noticed me feeling down?
I haven't smiled all day.
That might be a hint.

-

Jag vill känna mig delaktig
Jag gör bara mitt bästa

Oscar

Detta inlägget är till Oscar. Han är den finaste personen jag någonsin träffat. Han känner mig så otroligt bra och vet hur man ska göra mig glad när jag är nere. Han vet att hans kramar betyder allt för mig, och det gör dem. Nu när jag är nere vet han att hans "jag älskar dig" gör skillnad. De orden får mig att känna att jag vill klara mig igenom denna jobbiga dag. För det ska jag. Och det ska han med.

Andrés Armé

Hej, idag var det fotbollsturnering för alla Spykens ettor på Klostergården. Jag blev glad när jag såg Paulina, eftersom att jag inte trodde att hon skulle komma över huvud taget. Hade hon inte varit med, hade nog matcherna inte varit lika roliga. Inte heller lika bra. Vi behövde alla våra spelare! Vi var den enda av klasserna som mötte TVÅ byggarklasser. But hey, de var ändå ganska trevliga. A överdrev ganska mycket när hon först berättade om hur aggressiva de var. Visst var de fördomsfulla, jobbiga, irriterande och ville stajla (stila?) mycket för oss. Men, det var okej. Sista matchen var nog roligast eftersom att alla var mer aktiva. 

Hur som helst, nu har jag skrivit klart mitt geografiarbete. It was hard work, but worth it. Jag är nöjd.
Hejdoo alla okända läsareimage2

Hej

Det har varit en ganska konstig dag idag. Har under dagen upplevt nervositet, spänning, hat, kärlek..
Men att avsluta dagen med 1 h & 15 minuters balett är ju inte helt fel. Inte helt fel alls faktiskt. Idag har jag även kommit någonting nytt. Eller, inte helt nytt egentligen. Alla vet redan om det här. Men, idag blev det officiellt. SP1d har ingen respekt för Valter. Men å andra sidan respekterar han inte oss. Det känns egentligen fel att komma till hans lektioner när man redan vet hur de kommer att vara.

Måndagar är särskilda Valter- Lina- Dagar. Not good. Not good at all.

Ångest

Okej, jag har ett problem. Ni kommer säkert inte tycka att detta är roligt att läsa så ni behöver inte om ni vill. Ni andra kommer säkert att tycka att jag är värsta pluggisen. Men, ni får tycka som ni vill!
Hur som helst, funderar jag över ifall jag verkligen gjorde rätt gymnasieval. Natur kanske skulle passat bättre. Det som jag siktar mot (för tillfället i alla fall) har inte särskilt mycket med samhäll att göra över huvudtaget. Finns ett särskilt gymnasium i Göteborg där det finns naturvetenskapliga program med marinbiologisk inriktning. Och vad det gäller ekonomin, så går det bra.. tror jag. Jag är lite förvirrad.






image1

Välkommen till min nya blogg!

Nyss frågade Fell mig ifall jag hade blogg. "Jag skaffade en imorse", svarade jag. Hon började skratta när hon såg att jag skrev detta.


RSS 2.0