Foux Da Fa Fa

Jaha, då kan jag väl ta och berätta om min dag. Skolan började tio för mig imorse, så jag tänkte att jag kunde gå upp vid halv åtta. Men, det slutade med att jag låg och läste i till kvart över åtta. Det var superskönt att fåläsa på mårgonen. Brukar vara sånt som man bara kan göra under helgen. I alla fall, mötte jag Celine på bussen till skolan. Vi åkte dit lite tidigare för att vara sociala under tiorasten. Sedan hade jag bara en lektion på hela dagen. Vi blev klara med vår folder- den blev snygg! Efter den lektionen åt jag på skolan. Maten var väl helt okej.. för en gångs skull :) Efter maten blev jag jättesugen på chips. Då stod Oscar och jag utanför Hemmakväll och.. då tänkte jag väl att det kunde vara läge att räkna mina mynt. Jag lyckades då tappa mig tia i ett hål i marken. Men, Oscar (min hjälte) tog upp den igen med hjälp av två pennor. Good job! Jaha.. ja, det slutade med att jag köpte lite lösgodis istället. Japp, sedan träffade jag Celine efter det. Vi gick och ittade på skor osv. Satte oss på Stortorget och hade lite Deep Talk. Fick besök av tjejerna sedan :) Men hursom, åkte Celine och jag hem till henne. Det fanns världens största spindel utanför hennes dörr som började röra sig preciiis när vi skulle gå in. Vi åt lite och sådär.. kom på att det var längesen jag var hemma hos henne på dagen, då det var ljust ute. Vi pratade om gamla minnen, drack vatten och åt klibbiga Singoalla kakor. Sedan begav vi oss till soffan. Vi satt där i minst  2.5h. Vi märkte det sen. Under den tiden pratade vi bara en massa strunt, lekte med våra mobiler osv. Och! Ett blodkärl i min tumme sprack. Det var så hemskt! Min tumme blev blå och det var hur läskigt som helt. Fick lite kallt vatten att doppa tummer i. Men sedan spred sig smärtan till hela handen. Och under hela den tiden tänkte jag (både högt, och för mig själv) "Åhnej, jag kommer att forlora min tumme. Åhnej, jag kommer inte att kuna spela piano!". Men, den har nog läktnu. Bara lite lila!   

Sing this lullaby to yourself

Imorgon, då börjar jag min skoldag med Dans och Gestaltning. Jag hade från början tänkt välja Litterär Gestaltning (Hette det så?). Men, jag tror att det kan bli kul med dans. Ja, det blir nog bra. Några andra random tankar som jag har? Ja, jag undrar en sak faktiskt. Hur kan min historielärare(även lärare i svenska) inte förstå att.. Ja, att han måste motivera klassen lite mer? Man borde väl ana när elever somnar? Ja, jag hoppas att jag klarar mig igenom Historia B i alla fall. Nu har jag bara pratat(skrivit?) om skolan. Jag kanske inte har världens party- life. Jag kanske inte har så mycket annat än skolarbete? Nej, det har jag ju. Jag funderar för tillfället mycket om min famtid. Yes, the BIG F. Äsch, folk bara drar i mig. Hit och dit. Eller, det kanske är jag som drar i mig själv? Verkar det logisk? Vad vet jag..?


Everyone is sleeping all through the house
You wish you could dream but, forgot to somehow


Until June

I know that it feels like summer
but its all I have.
The dark fades
and my heart starts beating
when the sun comes out
and I wanna say
that I cant explain
And so I try







.

The midnight air
 It blows between my fingertips

I am fixing the broken things

Insåg nyss att det nu är sista kvällen. Inte nödvändigtvis sista sommarkvällen, men sista kvällen man kan vara uppe och titta på Satc. Klockan närmar sig elva. Snart ska jag dra mig neråt, krypa ihop i en filt eller två, sätta på tv3 och äta chocolate chipsen som jag hittade i skafferiet. 

It's how I unwind


Midnight skies

It's just odd. Looking back, everything feels so surreal. There's only one thing I can say;
I know my past. Perhaps, I have studied it far too well. But, my furture seems so distant. Yet, it is pressuring me to make all of these decisions. If I have to hear that question once more, I think I am going to expload. I shouldn't even have to think. I just want to be. Myself. You can't tell me what's right or wrong. I am completely split up right down the middle. I just need to focus on what I need, at this very moment. And that, sweetie, is a shower.

My hands are cold but my heart's on fire


Bikt

396877372
Igår stal jag upp en fisk ur en okänd persons akvarium

-

Idag är jag glad.
Träffade två av världens bästa människor på stan. Nej, fyra.
Köpte allt som behövdes till skolan och även en lite gåva till mig själv.
Dansade i två timmar där jag träffade ännu fler goda människor.
Kom hem till en skål wok.
Det var gott.


What has Laura learned in Canada?

When in doubt, turn to the food channel

losing my way

Just got home. Danced two hours today. Not too bad.. Or so I thought. I collapsed on my bed as soon as I got home. Work aswell as three hours of dance tomorrow. I am having the time of my life at the same time as I'm thinking I better take it easy or my life will end (knock on wood). I'll just go with it.
Byeeee

Nu tycker jag att du är lite vrång

Mycket jobb. Mycket tråk.
Mycket sol. Mycket varmt.
Ups and downs.
Mycket spänning. Mycket slappt.
Mycket roligt. Mycket normalt.
Mycket bra. Mycket dåligt.

Det har varit en ovanlig vecka. En vecka som skilt sig från alla andra. Det har varit en bra vecka, helt enkelt.

RSS 2.0