The pile is slowly shrinking

I need time


I vuxenvärlden skakar man hand


,

"Yours sincerely" my ass

Say it's possible

I used to be different. I used to be stressed. Constanly. And then things started to change. I attended meetings in order to control my stress level. I got advice. I started to change things. I became happier. I became more full of life. I was in a nice in- between- zone and I was unstoppable. I was finally starting to find balance. A peace of mind. I started to be able to relax. I hardly never even stressed anymore. Not even to catch the bus. I could just take the next one if I missed it. I started becoming lazier. Sloppy and careless. Nothing gave me a rush anymore. I was stuck. 

Two minutes ago I realized I was stuck.
I need to get out of the zone. I don't want to be average.
I don't want to be in the this in- between zone.
I must get out.   


True Love Way

Idag när jag väntade på bussen på Botulfsplatsen hörde jag en tupp som kacklade. Jag svär.


Kan man gråta som en karl?

Är det höst eller är det vinter? Jag tror att vintern är påväg. Den lär ju vara det i och med att det är minus grader ute. Ibland är det kanske minus grader på mitt rum också. Men, jag tror att det bara är jag som inbillar mig det. Det är inte ofta jag skriver ett långt inlägg och sedan raderar och börjar om. Det här var nog den enda gången. Men, gå inte och undra vad det var jag skrev. Det var nog inget viktigt.

Ja, på vintern är KENT nog det mysigaste som finns. Vad jag inte tänkt på förrän nu är att deras musik är oerhört mångsidig. Ibland kan jag gråta bar jag hör Stoppa Mig Juni. Men på samma gång kan jag känna världens lycka.

Jag vet inte. Ibland måste man bara få skriva av sig. Jag babblar säkert bara nu. Ingenting hänger ihop kanske. Men så känns allt just nu. Mitt liv består bara av en massa bitar, vissa som jag älskar och vissa som jag önskar att jag hade kunnat slänga bort. Men, det känns inte som att jag har någonting som limmar ihop bitarna. Ett tag hade jag nog det. Men, jag vet nog inte längre vad det skulle vara. Mina nära och kära, om något. De är alltid bra. Men just nu känns det som jag har tre personer som verkligen håller ihop mig. 5, möjligtvis. OCh det är jag glad över. Men borde jag inte kunna hålla ihop mig själv på något sätt?

Det ringde nyss en person till mig som lät jätterolig. Han skrek först 'Thoomas!'  Jag sa bara 'hej..' och lät som en liten tjej. Han insåg att det var fel nummer. och sa 'tack så mycket ändå.' 'ja, tack själv!', sade jag.  Han sade sedan att det var mycket trevligt att prata med mig. Jag tror att jag verkligen behövde de orden just då. Det kändes skönt att höra. Sedan sade vi adjö.. men ingen lade på. Så vi var helt tysta i några sekunder.. tills att han lade på. Jag undrar vad som hade hänt om han inte hade lagt på. vi hade kanske pratat i några minuter. Kanske någon timme till och med. Kanske blivit riktigt goda vänner. Hm, synd. Men jag kanske träffar honom på stan någon dag utan att känna igen honom. Men, ja, jag vet ju inte ens hur han ser ut. Det är lustigt. Ibland får jag lust att lära känna alla. Det finns så många därute.


I can't find my truck

Hur min dag blir beror väldigt mycket på hur jag mår på morgonen. Morgon och morgon i och för sig.. när jag vaknar kanske passar bättre. Ja, Imorse när jag "satt och vänta på en liten jenta" lyssnade jag på lite country. Kan aldrig bli fel.


Det blir en sommar i Sverige med dig

Okej, ikväll var det finalen av Ensam Mamma Söker 2008. Jag har blandade känslor. För det första vill jag bara säga att det programmet var nog ett av de mysigaste serierna ever. Kan också berätta att jag gillar Anettes glasögon. "De var fräsiga", som Sara hade sagt. Mja, är som sagt lite torn. Tyckte en av dem fattade ett bra beslut, en annan inte lika bra, och den tredje.. gulligt kanske men lite awkward? Ja, när det gällde Nina hejade jag på Micke. Hon valde honom också. En fråga bara: Hade inte han redan barn? Och Johanna valde Alex. Jag tyckte.. njae. Andreas hade kanske varit bättre. Men vad vet jag? Alex verkade bara inte kunna bjuda på sig själv när de körde friskis och svettis! Och Anette.. ja, det blev ju Rikard(Richard?) för henne. Undrar bara en sak.. hans son och hennes dotter hade tydligen haft lite kontakt över msn och telefon och sådär. Lite.. småcreepy nu när deras föräldrar i princip är förlovade. Jaja. Det har varit en fin säsong.

Already Perfect



En mysig hemmakväll med mamma, det behövdes


California Waiting

I want to go back to that festival.
I want to go back to the life as a hippie.
When the only important thing on your mind is when to go to the bathroom.



I guess I'm not the fighting kind

The countdown continues..

5 days until i'm braceless 

30
days until i leave for the u.s

328 days until i turn eighteen

Idun & Freja

Today on the train I sat across a man, about 40 years old. He kept staring at me. Made me feel a bit uncomfortable. Oh, well. I wan't planning on switching seats, so I didn't really mind. A few minutes before arriving in Lund I saw him doze off. His eyeballs we rolling around underneath his eyelids. and his head was falling further and further towards his left shoulder. I noticed that his notrils were kind of funny shaped aswell. Anyways. When the train came to a stop in Lund, I thought 'Maybe I should wake him up.. so he doesn't miss his stop". But then I realized this might not have been his stop at all. And besides, he was a grown man, he could look after himself? What scared me the most was though, that I somehow wanted him to miss his stop. To sort of thrill myself. I am such a slob, but so extremely organized at the same time. And I would never in a million years fall alseep on a train and miss I stop. I just can't seem to let myself go. And that's a shame. I wish I could. But I guess, in a meanwhile, I'll let others thrill me. Hopefully, he missed his stop.

Goodbye to you

Who doesn't feel inadequate from time to time? Is she helping me to help herself? Is he only with me to get in my pants?  Are my children taking advantage of me? Are they using me? Am I good enough for them? Am I good enough for myself?

The truth is, every now and then, you have to try a little harder. But it usually pays off, and when it does, it feels good.
You know you aren't inadequate. The question is if you believe it or not.

Ge mig något som känns

Vi läser halva livet för att leva resten, är det så det är?



För tio minuter sedan insåg jag att jag numera inte får skriva insändare till Postis längre. Jag är 17. fan. 

Up, up, up

I think I accidentally stepped on a snail today. I just kept walking. I didn't dare to look back. 

The countdown begins

9 days until I'm braceless

332 until I'm eighteen


Giant leap?
- nah.

Daddy's home

I can hear the bass of his bollywood music in the car. I am inside my house. 

imperturbable, not so much

Today I saw the first coca- cola christmas commercial. That's when you know it's christmas. Christmas brings back so may memories for me. Especially third grade. That was a happy time in my life.

I don't really feel quite motivated today. But I'm getting there. It's ok.



Ouch

Klockan är 19.54. Jag har missat Miami Ink. Jag tänker inte se de återstående fem minuterna, för tanken av att jag missat de första 55 minuterna kommer plåga mig. Så, det gör jag inte. Jag har ont, överallt. Men mest i armarna? Ingeen aning varför. Justdet och "Shorty got low, low, low" ledde till att mina knän numera är ruined for life. Fast, det var dem redan från början. Så, no big loss. Hursom, var det mycket roligt igår, med eller utan skor.

Idag åkte pappa och jag till Burlöv center (Tredje söndagen i rad) för att lämna tillbaka de nya skorna som jag hade bytt ut mot de förra (som gick sönder efter bara en vecka. okej, nio dagar. ). Vi lämnade tillbaka dem, ja. Så, nu är jag på jakt efter nya vinterstövlar. Och! Svarta pumps. Gash, tack så hemskt mycket för lånet, Maja! - MEN ALDRIG SKA JAG LÅNA SKOR AV DIG IGEN! Dina fötter är alldeles för söta och små. Mina.. not so much.

På Burlöv center var det idag någon IDOL- amatör grej. Man kunde vinna en X- BOX 360. (eller vad de nu heter...?). Jag har aldrig sett så många 6- 12 åriga flickor i prinsessklnningar på samma gång. Varför de hade rosa prinsessklänningar vet jag inte. Men det var UGLY.


And the world spins madly on

      

To the rescue

Just nu pågår det ett mellanstadiedisco på Gunnesboskolan. Let me remind you att skolan ligger cirka 2 meter från mitt hus. Över gatan, ja. Sedan klockan fem har jag bara hört "dunk, dunk, dunk". Bas i en ojämn technotakt. Det är det värsta. Nej, det värsta hade nog varit om jag hade hört hela låtarna. Ja. Men, don't be a hater (Hate- uh?)! Jag minns  när jag var liten och gick på disco. Ja, fyfan. Jag vann minst en danstävling varje gång. Måste ju skryta.. jag är himla stolt. Men jag minns en danstävling till låten "Keep Rollin'", eller något i den stilen, av Limp Bizkit. Värsta hipettihop. Då härmade jag musikvideon till låten, som min syster kollade på jämt eftersom hon var kär i Fred Durst, och tog bokstavligen ena handen på skrevet (utanpå byxorna) och körde "steering wheel" med den andra. Den tävlingen vann jag. Det kändes jävligt bra kan jag säga. 

Mja, discot lär ta slut snart. klockan är efter nio. Det börjar ju bli rätt sent för de små knattarna. Konstigt, jag har inte hört en enda tryckarlåt på hela kvällen. Folk är så fega nuförtiden.


Northern Lights

Man kan ju inte skratta när en person försöker få något sagt

För sista kulan i pistolen

Idag vid halv ett tiden idag gårjag från busshållplatsen vid Malmö C till spår 10 där mitt tåg ska gå 12.37. Tänker "Okej, jag går in på Pressbyrån och köper lite godis. Har dansat nu i en och en halvtimme, så.. behöver lite godis för att det ska jämna ut sig." Går in. Velar mellan att köpa "Gott och blandat- friskt" eller en påse bilar. Det blir Gott och blandat. Ställer mig i kö. När jag kommer fram till kassan hälsar killen på mig, ler lite och frågar "Står det KENT på dig tröja?" Jag tänker "Creep.. varför tittade han där?" Sedan ler han igen och säger "Näe, jag måste skryta lite och berätta att jag faktiskt varit i Hagnesta Hill.". Tycker ju jag är väldigt kul. Men säger fortfarande inte särskilt mycket.. bara skrattar. Några sekunder senare hör jag den lite coola- MC- medelålders- mannen bakom mig säga väldigt högt "MEN!! Där kommer jag ifrån!"
Sedan betalar jag mina 20 kr, och vi tre önskar varandra en trevlig helg. Jag går.   

This is our decision, to live fast and die young

To greet someone just for the sake of doing it. What happens if you don't? An awkward silence? One trying not to look the other in the eye? One sits at the front of the bus and hopes that the person he/she used to know who is sitting in the back doesn't notice she/he gets on. Lame. They are both aware of the fact that they both are on this bus. Maybe, as one walks towards the glass doors to get off, they accidentally meet eyes.. oh no, not part of the plan. The plan was for both to look out the window and not even acknowledge each other. So what happens now? Oh yes, of famous awkward silence I mentioned earlier. Yes, it is bound to happen sooner or later.. along with the shy smile which they both know says "I am only doing this because I must, so please don't talk to me" LOUD AND CLEAR. They both get the point. One gets off. What happens the next time they meet? Same story all over again. Somehow I want to break these patterns. Would it be alright if the next this happened I would just stand up  and speak LOUD AND CLEAR? Anyone who is willing to listen is more than wecome to. "TALK TO ME" is all I want to say. Not that I am lonely, I am just tired of these awkward encounters. But, ofcourse I can't stand up and speak my mind. That would just be awkward, eh?


And yes, I dreamed of you too

I guess I never really moved on

?

Stupid, Stupid, Stupid..

RSS 2.0